Z dolgimi rokavi
Akcija!
Ohrani svoj pred nosečniški slog tudi med obdobjem nosečnosti in dojenja s to modno, udobno in cenovno ugodno majico 2 v 1. Spodnji del majice je oblikovan za lep nosečniški trebušček, zgornji del pa omogoča diskretno in enostavno dojenje. Zaradi visokega deleža elastana je prijetno oprijeta in primerna tudi za nošenje po porodu, ko trebuščka ni več.
24,90 € -40%
14,94 €
Akcija!
Ohrani svoj pred nosečniški slog tudi med obdobjem nosečnosti in dojenja s to modno, udobno in cenovno ugodno bombažno majico 2 v 1. Spodnji del majice je oblikovan za lep nosečniški trebušček, zgornji del pa omogoča diskretno in enostavno dojenje. Zaradi dodanega  elastana je prijetno oprijeta in primerna tudi za nošenje po porodu, ko trebuščka ni več.
24,90 € -35%
16,19 €
Akcija!
Elegantna tunika za nosečnost z dolgimi rokavi in lepo oblikovanim ovratnikom. Tunika je narejena iz mehke in zelo raztegljive tkanine, ki daje dovolj prostora za rastoči trebušček. Krojena je tako, je tvoj trebušček v njej videti čudovito eleganten. Tunika se lahko nosi v kombinaciji s pajkicami, kavbojkami ali elegantnimi hlačami.
27,90 € -30%
19,53 €
Prikazujem 1 - 3 od 3 izdelkov

Na vrh