Nosečniške pajkice
Osnovni kos oblačila za vsako nosečnico so prav gotovo pajkice iz udobnega in raztegljivega bombaža z visokim pasom, ki prekrije cel trebušček.Enostavno jih lahko kombiniraš z vsako majčko, tuniko, nosiš pod oblekico... za v službo ali prosti čas.Pajkice lahko nosiš namesto hlač, saj material pri raztegu ne postane prosojen. Na voljo v treh različnih barvah!

18,50 €
Akcija!
Udobne in raztegljive pajkice, dolžine hlačnic 3/4, so osnovni kos spomladansko/poletne garderobe vsake nosečnice. V pasu imajo te pajkice možnost prilagajanja - lahko jih nosiš z visokim pasom, čez trebušček, ali pa kot nizek pas pod trebuščkom. Enostavno jih lahko kombiniraš z majčko, tuniko ali jih nosiš pod obleko. Na voljo v dveh različnih barvah. 
18,80 € -30%
13,16 €
Podložene pajkice za nosečnice so prava izbira v hladnih dneh. So anatomsko oblikovane, lepo raztegljive in ne tiščijo. Narejene so iz visoko kakovostne bombažne tkanine z mednarodnim varnostnim certifikatom Oeko-Tex. Na notranji strani so toplo podložene.Enostavno jih lahko kombiniraš z majčko, tuniko, nosiš pod oblekico ... za v službo ali prosti čas.

21,90 €
Prikazujem 1 - 3 od 3 izdelkov

Na vrh