Rok in način dostave naročila:

V kolikor je tvoje naročilo oddano do 12. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi (ob izdelku je naveden rok dobave 1-2 dni) naročilo prejmeš že naslednji delovni dan. Razen pri artiklih, ki so v trenutku tvojega naročila na zalogi v zunanjem skladišču - v tem primeru ti naročilo dostavimo v roku toliko delovnih dni, kot je navedeno ob izdelku. Trudimo se, da je naročen artikel pri stranki v najkrajšem možnem času.

V kolikor ob naročanju izbereš Plačilo po predračunu je postopek tak, da lahko oddamo naročilo v obdelavo šele, ko prejmemo plačilo. Ker včasih žal banka rabi tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, ti svetujemo, da nam ob svojem plačilu posreduješ bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov irena@bellybee.si, da bo šlo tvoje naročilo najhitreje v obdelavo.

Ob naročilu je pod vsakim artiklom naveden čas dostave. V kolikor naročiš artikle z različnim dobavnim rokom, ti naročilo pošljemo v več paketih brez dodatnih stroškov poštnine. Paket ti na dom dostavi dostavna služba DPD, ki te pred dostavo obvesti o okvirnem času dostave (preko SMS-a ali emaila). V kolikor te v tistem času ni doma, se lahko z dostavljalcem dogovoriš za datum in mesto prevzema paketa. 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 60€!

Naročila nad 60€ boš prejela na svoj naslov popolnoma brezplačno.
Cena dostave za naročila s skupno vrednostjo pod 60€ je 2,90€.


Plačilo po predračunu ali s plačilno kartico

Izdelke lahko plačaš:

-po predračunu (UPN) - podatke za nakazilo dobite po potrditvi nakupa,

- preko sistema PayPal ali

- izbereš plačilo po povzetju (v tem primeru se zaračuna dodatni strošek provizije plačila 1€).

V kolikor ti naročenih artiklov iz kakršnega koli razloga ne bomo mogli dostaviti ali pa boš želela preklicati naročilo, preden bo obdelano ti bomo celoten znesek vrnili na tvoj transakcijski račun oz. naredili dobropis v naši trgovini (izbira kupca).


Plačilo s plačilno kartico preko PayPal-a

Plačevanje je enostavno. Na blagajni izbereš možnost plačila "Plačilo s kreditno kartico preko PayPal-a"in preusmerjena boš na stran, kjer se lahko prijaviš s tvojim obstoječim računom oziroma registriraš novega.
Če PayPal računa še nimaš klikni "Create a PayPal account". Tvoji podatki bodo samodejno preprisani iz tvojega računa v naši spletni trgovini. Samo vpišeš podatke tvoje plačilne kartice in si izbereš želeno geslo.

Želimo ti prijetno nakupovanje!


Na vrh